«Όταν οι γυναικες επιχειρουν: Καινοτομια και Δικτυωση»

No comments

Η Ελισάβετ Γεωργίου, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και Ιδρύτρια του Be YourSelf, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την προώθηση και ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος τον Ιούλιο, με την συμμετοχή σημαντικών ομιλητριών / των.

Στην ημερίδα μίλησαν μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Μαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Θεοδοσία Ταντάρου – Κρίγγου, Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας – ΚΕΘΙ, Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Περιφερειακό Επιμελητήριο, Άννα Μαρία Ρογδάκη, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας καθώς και η Ελπίδα Κόκκοτα, Ιδρύτρια του οργανισμού MeXOXO.

Η Ελισάβετ Γεωργίου ανέφερε ότι οι γυναίκες έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία των επιχειρηματικών εγχειρημάτων. Μπορούν να κάνουν τις καινοτόμες ιδέες, καινοτόμες πράξεις και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ χαρακτήρισε την όποια αποτυχία μέρος της διαδικασίας. όχι ανυπέρβλητο εμπόδιο 

ολοκλήρωσης της κάθε προσπάθειας. Κάλεσε τέλος τις γυναίκες να ζητήσουν βοήθεια όπου τη χρειάζονται καθώς αυτό «δεν είναι δείγμα αδυναμίας αλλά παράγοντας επιτυχίας».Be Yourself - «Όταν οι γυναίκες επιχειρούν: Καινοτομία και Δικτύωση»

Προσθεστε ενα σχολιο

Το email σας δεν θα είναι εμφανές. Τα υποχρεωτικά πεδία συμβολίζονται με *

Σχετικες Αναρτησεις