28 Απριλιου – Παγκοσμια Ημερα Υγειας και Ασφαλειας στην Εργασια

No comments

28 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και το φετινό μήνυμα είναι ‘Act together to build a positive safety and health culture’.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας είναι μια σημαντική ημέρα για να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που ήδη υπάρχουν ή/και αναδύονται στην εργασία. Βέβαια, στο εργασιακό περιβάλλον η ασφάλεια και η υγεία (σωματική και ψυχική) έχουν σημασία κάθε μέρα και τα μέτρα που χρειάζονται για τη μέριμνά τους είναι αναγκαία.

Στο Be YourSelf, αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας για την οικοδόμηση μιας θετικής κουλτούρας για την ασφάλεια και την υγεία στον εργασιακό χώρο, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση μιας σύντομης Εκτίμησης Ψυχοκοινωνικών Κινδύνων, χωρίς κάποια χρέωση, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους κινδύνους της βίας και της παρενόχλησης αλλά και την εναρμόνιση της εταιρείας με τις απαιτήσεις του νόμου 4808/2021.

Η εκπαίδευση των επιχειρήσεων στους ψυχοκοινωνικούς κινδύνους συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων και στη δημιουργία ενός κλίματος ευημερίας στο εργασιακό περιβάλλον.

Το Be YourSelf, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στη διαμόρφωση προγραμμάτων για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων, είναι ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε το πιο σημαντικό κεφάλαιο της επιχείρησής σας: τους ανθρώπους σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail:elisavet@be-yourself.gr ή τηλεφωνικά στο τηλ. 693 734 3082.

Be Yourself - 28 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Προσθεστε ενα σχολιο

Το email σας δεν θα είναι εμφανές. Τα υποχρεωτικά πεδία συμβολίζονται με *

Σχετικες Αναρτησεις